la parella

Miquelinyo!

Moltes felicitats pels 30 :)

Encara que... Entre tu i jo... No els aparentes ;*

Amb aquest aire de Keanu Reeves, la melena al vent i aquest cos d'esportista sembles tan i tan jove!Però ei, pensa que amb els 30 vénen les canes, les calvícies i totes aquestes coses... Vols dir que, ara sí, definitivament, no seria un bon moment per canviar de look? Ara fan coses molt xules (rastes, crestes, etc.) que estan molt de moda i són molt juvenils!Miquel, en aquesta vida encara ens queden moltes coses per fer... Pensa-hi:

fer la volta al món amb una motxilla a l'esquena
passar una nit en un hotel de luxe
fer un viatge aeri amb avioneta pel Penedès
cuidar un hort
passar una nit al bosc
ser puntual algun dia a la feina
conduir una moto d'aquestes grosses
aprendre a tocar el piano
llegir el llibre del Harry Potter en anglès
tenir canalla
guanyar una partida d'Scrabble a l'Alba
ballar el llac dels cignes al llac dels cignes
etc.
Aix... Sort que a mi, això dels 30, encara em queda lluny. Però a tu... Ostres, el temps corre en contra teu! Jo de tu començaria a espavilar... jejejMassa coses a fer en tan poc temps, oi...?

En fi... Sempre ens quedarà París :)


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram caram.. quina parella més guapa! semblen de postal!...

per cert... veus Miquel com també quedes bé quan no fas aquella cara amb la mirada perduda a l'horitzó fent veure que penses en com aconseguir llepar-te la patilla de les ulleres sense que els del teu voltant se n'adonin que sense ulleres no veus tres en un burro!

Anònim ha dit...

Ara pensava... només un comentari... només m'haurà escrit l'Alba... i el Joan?!?!?! (ai! l'anònim)... Sorpresa meva el comentari no és de l'Alba!!!
Bé, us estimo als dos pel suport, la companyia, l'empenta, pels bons i mals moments que em passat i continuarem passant plegats.
Gràcies a tots dos, aquest bloc fóra molt diferent (sinó impossible) sense vosaltres.