els veïns

Com pots explicar als teus amics que vius en un pis de "disseny", que l'entrada de l'habitatge és pel dormitori, que has de baixar unes escales per accedir al menjador-cuina amb els mobles de color "rojo pasión", amb radiadors verticals perquè l'escalfor marxa abans i així no s'aprofita (estalvi energètic...), amb un terra negre lluminós que engoleix la poca llum que entra per les persianes de fusta tipicament mediterrànies..........vols dir que els teus amics no es pensen que ets una mica "freak" ???

Aprofita que només tens 30 anys per reconduir la teva situació, entrant de nou en algun sorteig d'habitatges protegits que ofereixin pisos "normals". Però tranquil, que mentre això no arriba, els veïns t'ho farem una mica més suportable




(Estem buscant fotos per il·lustrar l'escrit, però de moment és l'única que hem trobat jeje, salutacions de la Cuca: miaaau)


5 comentaris:

Anònim ha dit...

primer de tot moltes felicitats pels 30!! jejeje. spas que tot i tenir akets entrebancs als nostres pisets jeje són de lo més monos i tens uns veïns/nes esplèndids/des!!! ara, taig de confessar una cosa medi: des de l'institut que sommiava en ser veïna teva....jajajaja espero que tots els teus somnis els aconsegueixis!!! jeje

**roser**

Anònim ha dit...

Hola! Salutacions a tots els Veins del Miquel i l'Alba! M'agradaria també aprofitar aquesta ocasió per demanar-vos disculpes per les molèsties que en determinades ocasions (Nadal, Festa Major i Setmana Santa), els sopars i celebracions en els quals jo participo poden ocasionar... Per que veieu que les disculpes son sentides de veritat, us convido a venir a casa del Miquel sempre que volgueu i necessiteu qualsevol cosa... si us falta julivert, una espurna de sal, oli, si no sabeu que fer i voleu prendre una cerveseta, si teniu convidats i no sabeu on posar-los.... per qualsevol cosa no dubteu en trucar. L'alba i el Miquel son tan bones persones que us atendran sempre amb un somriure!
Vinga doncs!... ah per cert... jo també somiava en tu quan era petit... aquell dia que vas ajudar a aixecar-se a un devanter contrari en comptes de sortir ràpidament al contraatac no se m'oblidarà mai!! ;-)

algú ha dit...

Ei Miquel! Per molts anys! Nen, tic molt content per tu, i a més, t'he de confesar una cosa, Medi: desde l'institut que somiava ser veí teu... mmm... ai! que aquesta era la Roser! jeje! Au, ja convidaràs a pastís, val? Felicitats!

Miquel Àngel, 2n 7a

Xavi ha dit...

Osti tu!! a quina hora treus el pastís? segur que la festeta de dimecres serà més divertida que les pelis a la fresca...mmmmm, quan fem la propera? aquesta vegada ja escollirem la peli els altres....x molts anys!!!

el 2n 5a

Anònim ha dit...

Hola veïns, moltes gràcies!! estava una mica espantat pensant que els del 2º2ª també haurien escrit... Bé, em comprometo a portar el pastís el proper sopar/dinar a la fresca (les mantes cadascú la seva)... ja posarem dia i pel·lícula intel·lectual jeje