la família (II)

Diuen que compl·leixes 30 anys???!!!!?

Doncs al·legrem-nos-en i cel·lebrem-ho!!!!!
:)

Com ja saps, la família II tenim varis formats de celebracions:

1. Una excursioneta per la muntanya apta per a tots els equips...



2. Una activitat de risc amb l'equip A1 per no oblidar mai com t'estimes la vida (com a cel·lebració d'aniversari pot ser molt adient)...



3. Més muntanya però aquesta vegada amb l'equip A i sobre rodes (si es té prou traça per muntar uns tristos portabicis, és clar...)



4. Un dinar amb l'equip... ejem... Un dinar amb la família II full equip!!!!!



Bé, sigui com sigui que et vingui de gust cel·lebrar el teu aniversari... ja saps on trobar-nos!!! Et desitgem el millor en aquest dia tan especial i, evidentment, en tots els que vinguin!

Mol·ltíssimes

fel·licitaaaaaaaaats!!!!!

i... com que ens fa mol·lta iL·Lusió (ara sí!!!) el teu aniversari, et fem un regal ben especial i que de ben segur que no t'esperes ;)

Un val per una tarda màgica amb el
Mag Lari!!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Salutacions a la familia CALAF!... ah... i cuideu-me el Miquelet! que no li falti de res!

Anònim ha dit...

L'Equip B també et desitja un molt bon aniversari i se suma al "full equip" per a celebrar-ho! Potser aviat haureu de sumar la Mariona a l'equip A, perquè comença a fer activitats de risc, com pilars de dos a la piscina, enfilar-se pels llocs més difícils... Ja en parlarem...

Anònim ha dit...

Heu vist kina family més guai i plena de gent guapa? Suposo que ara us quadren moltes coses... Aprofito per enviar un petó molt gros a tota la família!! (I als que han de venir!). D'això... Miquel, felicitats!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i que per molts anys ho puguem celebrar tots junts. Que farás pizzes per celebrar-ho?

Anònim ha dit...

Ara que ja has fet tres vegades la ferrada de Sant Martí, un cop sencera la Regina d'Oliana, unes quantes vies d'escalada i llargues rutes de muntanya amb bicicleta de ciutat (tot un mèrit...), ja només et falta sumar-te a l'equip "A plus" per anar a fer el Montblanc amb el guia-sherpa "Zús", el "Yeti de les Neus... i de la Ïa, és clar". Res, moooltes felicitats i que puguem celebrar-ho molts anys més!

Anònim ha dit...

Alça, Miquel, 30 anys ja!!! waaaaaw... Això s'haurà de celebrar!
De fet, m'ha agradat molt la idea aquesta que has tingut de convidar-nos a pizzes per festejar el teu aniversari. Quan dius que podem venir? Ai, no, que ho ha dit la mama! Bé, ho trobo molt bona idea igualment!!!

Anònim ha dit...

Primer de tot MOLTES GRÀCIES!!
En segon lloc, quina mala llet que gastem!! però he de dir que m'ha fet molta il·lusió totes les fotografies i que és un al·licient pel meu intel·lecte, col·laborar al mil·límitre amb tots vosaltres per trobar aquella parcel·la de coneixement que m'il·lustri en les normes ortogràfiques que il·luminaran el llarg camí que em queda per fer...
P.D. queda pendent sopar de pizzes