la colla

La colla pessigolles està deleitosa perquè arribi el dia 26 de setembre per estirar-te les orelles 30 vegades x 6 de nosaltres= 180 vegades en total!!! Renta't bé les orelles i no t'escapis per potes... Perquè et trobarem!!! Je, je!!!















Hola Miquelet... em sap molt de greu no poder estar amb tu i la resta de la colla en un dia tan assenyalat com aquest! Des de la distància només et puc enviar una abracada molt forta i desitjar-te que la vida et doni allò que les bones persones es mereixen; felicitat. Gràcies per estar sempre al meu costat quan t'he necessitat, i gràcies per ser com ets





I perqué tothom sàpiga qui són els teus amics....

L'Alba... la dona que li ha robat el cor al Miquel



El sergi..... un cul de mal asiento....



El Pinxo... un filòsof de la vida...



El Cisco i la Montse... la parella ideal...



i per últim.... jo, el Joan... un capità a distància!



ei malpensats!!.. jo sóc el de darrera, el de la jaqueta marrón!....

I per últim.... la sortida que va marcar un abans i un després en les nostres vides!...
L'ESPERIT PUIGMAL! un sentiment on agafar-se quan les coses van malament!




12 comentaris:

Anònim ha dit...

No saps la que t’espera ... Ves preparant-te per fer novament el Camí de Santiago. I aquesta vegada no et deixaré descansar ... Cisco

Anònim ha dit...

Hola... ostres quina colla més guapa que sou... sobretot el de la jaqueta taronja... quins rinxols més guapos que porta.... uau! tu no stàs malament però a ell me'l menjaria tot sencer!..... diga-li si vol cantar un OE OE OE OE OE OE OE amb mi!........ ;-)

Anònim ha dit...

Ostres sí, jo també m'hi he fixat, en aquest iogurín, està per sucar-hi pa!! jis jis (el Miquel també ha quedat guapo, eh... Però clar, 30 anys ja es nota que comencen a pesar...)

Anònim ha dit...

Anys i anys, per molts anys!! A la una per molts anys... Que el ritme, la colla amb el iogurín inclòs -per cert,una mica caducat!, segons el Cisco-(Ei! Capità?! Ja veus amb quins canvis et veus immers, eh??), la Festa Major, la Pedrera,la sopa de síndria,Caps d'Any,aniversaris, soparets,Tuixent,rotondes... I tota la gent tan maca que t'envolta i t'acompanya amb aquesta web... Tinguem la sort de compartir amb tu TOT el compartible I PER MOLTS ANYS! Feliços 30, MIKEL!!
Amb estimació... XXX

Anònim ha dit...

Que sortirem de juerga, dissabte?? Podríem anar a sopar i a fer unes rotondetes! jisjis (6Q, la gràcia és que la gent malpensi, no ho trobes divertit? jo sí! jiasjiasjias)

Anònim ha dit...

Que 30 anys, no són res i fins els 90, encara en queden 60. Per molts anys, de part d'un dels teus amics.

Anònim ha dit...

Ostres Pinxo... tu tan profund com sempre! Oe oe oe oe!

Anònim ha dit...

Per molts anys!! i sobre tot no l'hi fagius cas amb el Joan!! o Anonim!! que no te cul!! Je je je

Anònim ha dit...

Ei Joan! que no dius res? segur que estas amb el petito dale que te pego!!!!

Anònim ha dit...

Ostres Sergi... quin nivell... Bueno com que ja ens coneixem et perdono... per cert... i el Miquel?... que no diu res?

Miquel Medialdea ha dit...

Hola amics, per fi he pogut llegir els comentaris. Només dir-vos MOLTES GRÀCIES!! estic molt content per tot l'esforç que heu fet (moure un ditet,tampoc exagerem) i em sento molt afalagat... Confio que podem continuar penjant moltes més fotos, passar per moltes rotondes, tenir moltes frases filosòfiques, comentaris simpàtics del guapo i que el nen inquiet ens vingui a veure molt sovint. Una abraçada a tots i el dissabte ho rematem!!

Anònim ha dit...

us heu quedat acollonits amb la firma anterior... coses de les campanyes jeje