la feina































8 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram caram... el pròxim dia que baixi et paso a veure per la feina...

Ah... per cert... Quina és aquella que està enamorada de mi.. la que no està d'acord amb la meva teoria dels trenta....

Anònim ha dit...

Neo, moltissimes felicitats, espero que ho poguem cel.lebrar al forat del pany amb un nou concert dels Messin' Kids, be, o sense....res que estas igual que sempre, la edad no pasa per tu.

Una abraçada...

algú ha dit...

Miquel, Miquel, ja són 30 encara que no ho sembli.... però nosaltres coneixem bé el teu secret: vermell, verd, negre, intens, suau, anglès, japonès, aromàtic....
l'elixir de la teva juventut: el teu inseparable TE !!!!!!!

A més, quién te ha visto y quién te ve: d'humil 'assistant' a super consultor DEx, els anys passen però per coses bones també!!!

Esperem celebrar més festes a Vilafranca, perquè a Barcelona no t'hi quedes mai!

MOLTISSIMES FELICITATS!

Vicky i Cris

Anònim ha dit...

Miquelet, que sàpigues que totes les noies de la 4a s'han quedat prendades amb les teves fotos de quan eres peque. Comentari general: "Quina monadaaaa!"

I gràcies al te, com diuen la Cris i la Vicky, i a les intenses sessions de ventilador, la veritat és que als 30 segueixes igual de "mono", per dins i per fora :)

Moltes felicitats guapo!

Marta

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Miquel. Que siguis molt feliç i que en la nova etapa dels 30 puguis realitzar tots els teus somnis.

Moltissimes Felicitats!!!

Montserrat

Anònim ha dit...

Torno a ser jo, repeteixo "intervención comentarística", que ja saps, que a mí de lo que m'agrada, m'agrada repetir...;-). En fin Miquelet, que ja son 30!!!! T'has adonat que ja has deixat de ser el "yogurín" de la quarta plantaaaa???? Però no pateixis que, tot i entrar en la nova etapa "cuajaril", vamos, de "cuajada" ;-), segueixes estant divino de la muerteeeee. Vamos, que l'alopècia no ha començat a fer mella en el teu cuero cabelludo, que los michelines de las tapitas del bar es mantenen a ratlla i que el teu somriure profident segueix il-luminant el COPCA cada matí !!!!!!(una mica inpuntual però vamos, que no t'ho tenim en compte) Així doncs, disfruta molt d'aquesta nova dècada (que ben segur serà suuuuuuuuuuper prodigiosa) i només una coseta.....deixaràs de ser tan "cabezón" en temes com el de no passar la foto de l'Anatomia de Grey?????? mira que n'ets de cabutttttt!!!!! (espero que en aquests moments ja me l'hagis passat per penjar-la en el blog)

Moltíssimes felicitats i feliços 30!!!!!
Vicky

Pd. Has vist com t'estimem???? res de cutrades de "fotomuntatges".....esto es un blog en toda reglaaaaaaa!!!!!!

Anònim ha dit...

Sr. Medialdea, jeje xq a partir d'ara se li haurà de parlar de vostè no? jeje no és conya. Cal dir que els anys et senten requetebé, tu, com el producte de les teves terres, el vi, millores amb el pas dels anys :)
La teva companya de la taula d'enfront ;)
Per molts anys!!!

MONI

Anònim ha dit...

Bé, la veritat és que m'heu fet pujar els colors...
Ja que no em quedo per Barcelona haurem de fer un altre sortida per Vilafranca. A veure si podem preparar un sopar + concert del Messin'Kids (si bé, ja he escolat algunes veus que demanen renovació de repertori)...
GRÀCIES de tot cor.